Slik fjerner Hjulet låser på en Mazda

På 1990-tallet betydelige mål i kjøretøyet tyveri var hjul og dekk . For å løse dette problemet, begynte mange selskaper produksjon hjulet låser , som krever en spesiell nøkkel for å ta av hjulet lug . Nylig har de fleste produsenter begynt å inkludere dem på deres høyere - end biler som en bonus . Selvfølgelig , hvis du aldri har fjernet et hjul med et hjul nøkkel , så det blir litt vanskeligere å håndtere. Heldigvis er det ikke veldig vanskelig og kan gjøres enkelt med de verktøyene som følger med bilen. Du trenger
Factory reservehjul kit
Factory wheel lock-tasten
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp reservehjul kit som følger med din Mazda - - vanligvis plassert i bagasjerommet ved siden av reservehjul - og finn hjulet lock-tasten . Dette bør være en sølv verktøyet, ser ligner på en stikkontakt i størrelse, med en hex ​​- hode i den ene enden .
2

Hold hjulet nøkkelen i mellom pekefingeren og tommelen, deretter plassere den på hjulet knasten med hjulet låsen montert på den. Vri hjulet lock-tasten med fingeren og tommelen til den klikker på plass . Du vet at det er sikret på rattet slepe når du ikke kan vri det lenger .
3

Plasser dekk jern følger med reservehjul settet på slutten av hjulet tasten. Snu dekk jern mot klokken for å løsne lug . Når det er løsnet , slå den resten av veien ved hjelp av hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125876.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil