Hvordan Clean Carbon Fra et Engine Gasket Surface

Motor pakninger er de viktige komponentene som installerer mellom visse metalldeler på en motor der en tett forsegling er nødvendig for å hindre at olje, kjølevæske eller andre væsker, eller komprimering lekker ut. Ofte kan lekkasjer også festes ved å fjerne de delene og pakning som installeres på den delen og installere deler med en ny pakning. Før du installerer en ny pakning, overflaten der pakningen installerer skal være helt fri for pakningsrester og eventuelt bygges opp karbon. Du trenger:
Pakningsfjerner
Solvent (forgasser renere, etc.)
Stålbørste
Hard plast eller tre skraper
Stlull
Rags
Show Flere Instruksjoner
en

Spray pakning renere på overflaten som må renses for installasjon av den nye pakningen. La remover å suge på i flere minutter før pakningsrester begynner å mykne.
2

Bruk en hard plast eller tre skrape til å skrape av sot. Skrap sakte og i en vinkel for å unngå marring metallet som du skrape av karbon.
3

Spray på mer pakning remover hvis det fortsatt er karbon, og gjenta prosessen med skraping. Bruk en stålbørste til å rengjøre mer sta områder.
4

skrape overflaten med stålull hvis det fortsatt er noen karbon eller pakning oppbygging igjen etter at du har renset overflaten med pakning remover. Du kan spray gjennomtrengende smøremiddel eller løsemiddel renere på den delen som du gni den med stålull. Tørk overflaten ren med en ren fille.
5

Installer den delen med den nye pakningen i henhold verkstedshåndboken eller på samme måte som den delen ble fjernet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131856.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil