Hvordan Sett Intake Manifold Gasket på en '96 Montero

Mitsubishi Motors begynte å produsere Montero sport utility vehicle for 1982 årsmodell. Innen 1996, ble den andre generasjonen av Mitsubishi lastebiler tilbys med fem motoralternativene som inkluderte både naturlig pustende og turbomotorer modeller. I løpet av årene, kan stress plassert på motorens inntak manifold påvirke ytelsen og effektiviteten i din Montero. Fordi inntaket manifold er en så viktig del av motoren, må den skiftes ut umiddelbart når det funksjonsfeil. Installasjonen er en veldig engasjert prosess, men kan gjøres hjemme med de riktige verktøyene. Du trenger
Intake manifold og pakning kit
Wrench satt
Momentnøkkel
Flat skrutrekker
Philips-skrutrekker
Tom container
Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Åpne panseret og koble fra bolten som holder den negative forbindelsen til Montero motor batteri. Flytt denne kabelen bort fra batteriet slik at det ikke jorde seg til den negative port og engasjere den elektriske strømmen.
2

Position en tom beholder under radiatoren for å tappe alt av kjølevæske. Vri av den radiator lokket og koble avløp stopper fra bunnen av radiatoren. La alle av kjølevæsken renne helt fra motoren, og erstatte tappepluggen når du er ferdig.
3

Løsne skruene som holder motordekselet til blokken og trekk opp for å fjerne det. Merke alle de elektriske ledninger, slanger og kabler som kobles til inntaket manifold og omkringliggende deler. Trekk slangene fra radiatoren, inntak plenum og throttle body med en tang. Koble fra tennplugg ledninger fra distributøren.
4

Løsne skruene som holder den øvre inntak manifold til motorblokken. Løft manifold av motoren og sett til side. Lirk manifold pakningen fra motorblokk med en flat skrutrekker og fjerne helt.
5

Stuff sylinder porter med filler for å beskytte dem under rengjøringen. Skrap all oppbygging fra den nylig eksponerte motorblokk området. Påfør motor avfettingsmiddel til en klut og tørk vekk skitt og rusk fra dette området. Fjern fillene fra sylinderen portene når du er ferdig.
Installasjon
6

Påfør et lag med pakning fugemasse til toppen og bunnen av den nye inntakspakning. Plasser den nye pakningen slik at ringene passer sikkert over sylinder portene på motorblokken.
7

Plasser gamle inntak manifold på toppen av nyinstallert pakning. Sørg for at alle hullene i manifolden justere med pakning og sylinder porter. Trekk til V-6 motor manifold bolter til 13 fot-pounds, eller 27 fot-pounds for de firesylindrede manifold bolter.
8

Koble til alle av det elektriske anlegget, slanger, kabler og deler som ble fjernet for denne ny pakning installasjon.
9

Hell kjølevæsken tilbake i radiatoren. Sett på radiator lokket når du er ferdig.
10

Bolt kabelen på minuspolen sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131593.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil