Hvordan installerer jeg Keyless Entry på en 96 Chevy Tahoe?

Legge til en nøkkelfri oppføring fjernkontrollen til en '96 Chevy Tahoe gir deg friheten til å legge inn din lastebil uten å måtte bry seg med nøklene. Fordelene ved å ha en nøkkelfri oppføring fjernkontroll installert på din lastebil rekkevidde utover bekvemmelighet og komfort. Keyless entry er en oversett sikkerhetsanordning som gjør det mulig å komme inn i bilen din raskere når du føler deg truet. Og fjernkontrollen er utstyrt med en panikk alarm som høres hornet og blinker lysene i nødens stund. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Finn Data Link Port under førersiden dashbordet. Pass på at det er metall kontakt pinnene i terminalene 8 og 4. Koble klemme 8 til terminal 4 med en egnet jumper wire. La jumper wire tilkoblet under programmeringen. Den Tahoe svarer med automatisk låsing og opplåsing av dører for å bekrefte går inn i programmeringsmodus.
2

Trykk og hold nede både "Lock" og "Lås opp" knappene sammen på den første fjernkontrollen du programmerer. Etter 15 sekunder, svarer bilen med å låse og låse dørene. Slipp knappene på fjernkontrollen.
3

Gjenta forrige trinn på eventuelle gjenværende fjernkontroller du programmerer. Dette må gjøres innen ett minutt etter å ha gjennomført trinn 2. Ellers må du starte hele prosessen på å legge fjernkontroller til lastebil. Fjern jumper wire fra terminalene under dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127792.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil