EGR Valve fjerning

i eksosgassen resirkulering ( EGR ) ventil er en del av kjøretøyet eksosanlegget finnes i de fleste nordamerikanske bil og lett lastebil motorer . EGR- system trekker gasser fra eksos -systemet og resirkuleres dem gjennom innsugningsrøret og tilbake gjennom forbrenningssystemet . Failure Symptomer

En defekt EGR ventil kan føre til at motoren til stall eller tomgang rough . I alvorlige tilfeller kan akselerasjonen bli hindret . Den vanligste årsaken til EGR svikt er karbon oppbygging. Av disse grunner , vil EGR ventil erstatning sannsynligvis være nødvendig på noen punkt .
EGR Sted

Vakuum slanger er fargekodet grønt. For beskyttelse formål , kan slangene være inne i en ribbet svart jakke og den grønne linjen vil bare være synlig i endene . Finn den grønne slangen som kommer ut av motoren solenoid og følg den til EGR ventilen. Ventilen er plassert ved toppen av motoren , vanligvis mot senter - baksiden. Det er på størrelse med en tallerken og formet som den øverste halvdelen av en 1950 sci - fi flytte flygende tallerken .
EGR fjerning

Den grønne sugeslangen fra solenoiden festes til EGR ved hjelp av en metall- nippel . Fjern vakuumslangen fra brystvorten av ventilen. Fjern røret som går fra undersiden av ventilen mot den bakre del av kjøretøyet . Ventilen er nå fri til å bli fjernet. Det er festet til manifolden ved hjelp av to bolter. Vær forsiktig så du ikke mister den pakningen som isolerer sømmen mellom ventilen og manifold .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131166.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil