Hvordan justere en Window Regulator

Et vindu regulator er funnet på noen bil døren med makt vinduer. Det er under døren panel og lar vinduet for å flytte opp og ned. Gjennom konstant bruk, kan et vindu regulator komme ut av stilling og må justeres. Hvis vinduet er skjevt når det reiser opp og ned så det må justeres på nytt. Den eneste måten å riktig justere vinduet regulator er å fjerne dørpanelet for å få tilgang til regulator. Du trenger
Flathead skrutrekker
Phillips skrutrekker
Hex driver
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

presse dekselet av døren håndtere med en flat skrutrekker. Skyv skrutrekkeren under dekselet og nøye frigi alle klippene som holder den på plass. Fjern de to skruene som holder døren pull på plass med en stjerneskrutrekker.
2

Fjern eventuelle andre enheter som høyttalere som kan være på døren panel. Skru dem og satt til side for fremtidig bruk. Ta av alle skruene rundt omkretsen av døren med en hex driver. Hold døren panel på hver side og trekke den av.
3

Trekk av plast dampsperre som beskytter innsiden av døren panel. Lokaliser vinduet regulator på bunnen av døren. Sjekk boltene som holder vinduet regulator på plass. Stram ned alle fem skruene med en pipenøkkel for å justere regulator.
4

Roll vinduet hele veien ned til klippene synlige gjennom åpningen i bunnen av døren. Løsne begge boltene som holder klippene på plass. Bytt klippene med nye.
5

Roll vinduet helt opp å sikre at det er rett og justerer skikkelig på vei opp. Rull den ned igjen for å kontrollere at klippene er fortsatt på plass, og vinduet er sikker i døren. Sett på dørpanelet akkurat som det ble fjernet, men i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131024.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil