Slik feilsøker en lastebil Remote Starter

Hvis lastebilens ekstern starter opplever problemer, er det en rekke måter å se noen av de ulike komponentene i fjernkontrollen starter systemet. Å vite litt om grunnleggende elektronikk og hvordan å feilsøke kretser vil komme godt med, sammen med en grunnleggende kjennskap til den aktuelle fjernkontrollen starter systemet. Å vite noen tips og triks kan potensielt spare deg frustation for å bruke mer tid og penger på å ha en profesjonell gjøre noe av det samme arbeidet som du kan gjøre selv. Du trenger
Multi-meter
Ekstra batterier til fjernkontrollen
Remote starter brukerveiledningen
Vis flere instruksjoner
en

Skift batterier i fjernkontrollen Starteren er nøkkelfri enhet. Noen enheter vil ha en rød lampe som viser at batteriene fungerer når en knapp trykkes, mens andre enheter kan ha et lavt batterinivå signal som indikerer en blinkende rødt lys. Bytte av batterier bidrar til å sørge for at det elektroniske signalet blir sendt fra din nøkkelfri enheten til mottakeren plassert innenfor lastebil.
2

Fjern eventuelle hindringer som er i direkte vei mellom deg og din lastebil . Noen ganger, hvis et objekt er mellom deg og din lastebil, vil signalet fra din nøkkelfri enheten ikke kunne nå mottakerenheten i lastebilen.
3

Sett nøkkelen inn i lastebilens tenning hvis den eksterne starteren er ikke å starte opp din lastebil. Med nøkkelen i tenningen, trykk på knappen på fjernkontrollen starter for å se om bilen starter opp. Hvis den gjør det, så din lastebil bruker en sikkerhetsfunksjon som har en microchip installert i din tenningsnøkkelen, som bare starter bilen med nøkkelen til stede i tenningen. Denne sikkerhetsfunksjonen hindrer tyver fra å stjele din lastebil med hot-kabling den eller erstatte tenningslåsen. Denne sikkerhetsfunksjonen er til stede i mange bilmodeller siden 2000, som noen biler i løpet av slutten av 90-tallet også gjennomføre dette tiltaket. Bruk et kjøretøy koblingsskjema å kutte ledningen som fører til sensoren for microchip og lodde en bypass slik at den eksterne starteren kan fungere skikkelig.
4

Trykk på knappen på fjernkontrollen starter som vanligvis ville starte lastebil og observere tail-lights. Mange eksterne forrett enheter har en feilsøke funksjon som bruker en rekke lange og korte blinker for å indikere et bestemt problem med fjernkontrollen starter datasystem. Dette kan brukes til å indikere feil eller løse ledninger, shorts eller er defekt komponenter. Bruk bruksanvisningen for den eksterne starteren å slå opp koden angitt med blinkende tail-lights.
5

Bruk en multi-meter for å sjekke tilkoblingene, fuger og lodd for tilkopling av ekstern starteren mottakerenheten, plassert under dashbordet i bilen. Sett multi-meter for å sjekke for uendelig motstand og berøre de to sonder til hver loddes eller delta. Hvis noen av sammenføyningene indikere uendelig motstand, da ledningene er blitt skadet eller det ble gjort feil. Ruta eller lodde ledninger og sjekke det igjen med multimeter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130039.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil