Hvordan finne en Silver Painted Honda Replacement Driver Mirror

Finne matchende reservedeler for å reparere en skadet bil kan være utfordrende å følge det store antallet biler på markedet i dag. Honda biler kommer i en rekke farger og modeller, ikke alle deler vil matche hverandre og til og med maling farger vil variere fra år til år. Finne matchende reservedeler for din Honda kan gjøres med tid og litt flaks. Du trenger
Honda billakk kode
Car informasjon
Vis flere instruksjoner
en

finne og ta opp alle dine Hondas relevant identifiserende informasjon, inkludert sin året modell, bestemt modell av bilen og VIN nummer. All denne informasjonen bør være på bilens tittelen.
2

Finn ut hva produsenten fargekode for 'sølv' bil er.

Bare fordi bilen ser ut til å være sølv for det blotte øye, betyr ikke at Honda kaller fargen "sølv". For å få nye speil som passer bilen din helt, må du finne ut hva produsenten farge maling koden din Honda er. Se inni førersiden dør syltetøy og tar til etterretning det sett av tall og bokstaver som er oppført rett under 'EXT. COLOR 'på etiketten. Fargen koden skal være noe sånt som NH84C3.
P Hvis informasjonen om fargekode mangler, ring din lokale Honda forhandler og gi dem ditt VIN nummer for å finne ut hvilken farge kode på bilen er.

3

Ring din lokale Skraphandlere og bildeler varehus til du er i stand til å finne en Honda førersiden speil. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du være i stand til å ringe ditt lokale Honda forhandler for å få en liste over kroppen butikker og bildeler leverandører de anbefaler. Avhengig av alderen på bilen din, kan forhandleren selv har en erstatning speil på lager eller være i stand til å bestille en direkte og få den malt for å matche din bil.
4

Gi deler leverandører med informasjonen du har samlet om din Honda bil, inkludert det som gjør det er, hvilket år det ble gjort og hvilken farge kode den opprinnelige bilen er malt. Du kan være heldig og finne et speil fra en lignende års modell bil som allerede er riktig farge.

I tilfelle du ikke finner riktig farge speil, kjøpe speilet som er nærmest i farge til hva du er ute etter og ha det malt for å matche bilen av en lokal body shop.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127845.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil