Hva er symptomene på en svak bilbatteri?

Elektriske anlegg i et kjøretøy er relevant for jevn drift av alle komponenter. Disse fungerer gjennom bilens batteri og inkluderer systemer som ventilasjon, låser, starter, lykter og mer. Når bilens batteri er svak, eller mislykkes, viser det ulike symptomer å se opp for. Treg start
Hvis bilen er treg på å starte eller ikke handler som den ønsker å starte, kan batteriet være svak.

Ifølge eksperter på Car Care nettsted, inkluderer en av de viktigste symptomene på svakt batteri svak start. Dette symptomet har en unik lyd, som om bilen er hoste før den starter. Regelmessig svak start er en viktig indikator på at batteriet er i ferd med å svikte, og er veldig svak. I tillegg er en uventet svak start etter en periode med helt ordinær drift en annen indikator på at batteriet er svak og i ferd med å mislykkes.
Dim frontlykter
veldig svak frontlysene når den slås på kan indikere et svakt batteri eller en som er i ferd med å mislykkes.

Frontlyktene er en komponent som kan brukes til å vurdere en batteriets strømnivå. Hvis hovedlysene er nedtonet når slått på om natten batterinivået kan være veldig svak og bilen bør slås av snart. I tillegg kan frontlyktene kontrolleres i løpet av dagen dersom kjøretøyet er utstyrt med kjørelys. Hvis lysene dim og lyse på akselerasjon eller med bruk av elektrisk tilbehør, kan batteriet være svak og bør sjekkes av en mekanisk profesjonell.
Indikatorer
Enhver indikatorlampe, spesielt batteri lys, kan tyde på problemer.

En av de siste symptomene på svakt batteri er batteriet lys indikatoren vil slå seg på, mens du kjører eller etter start. Hvis denne lampen kommer på etter start og forblir på i over fem miles, kan dette tyde på problemer med batteriet eller elektrisk system. I tilfelle at batteriet tennes under kjøring, bør bilen være tatt med til et sted hvor batterinivået kan kontrolleres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127826.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil