Hvordan Sammenlign FVP Batterier til andre bilen Batterier

Bilbatterier er alle tilnærmet den samme. Produsenter bruker litt forskjellige materialer eller modifikasjoner standard layout av de interne elementer, men sluttresultatet er like. Du har muligheter for normal væske-batterier, som er den vanligste, eller dyre gel-cellers batterier. Gel-batterier bruker en gel for å holde elektrisk ladning som gjør dem bedre i ekstrem kulde eller installert i ulike vinkler. Ellers gel-batterier og væske-cellers batterier er tilnærmet identiske. Sammenligning FVP batterier, en produsent av flytende-cellers batterier, til andre produsenter krever å se på størrelsen, CCA /CA og garantier. Du trenger
Målebånd
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

måle størrelsen på den eksisterende FVP batteri. Måle høyde, bredde og dybde til batteriet. Skriv ned målene og plasseringen av den positive terminalen, slik som front-høyre når du ser på batteriet.
2

Skriv ned CCA, CA, og garanti. CCA er kaldt spy forsterkere eller hvor mange ampere brukes når kald-start bilen. Den CA er de spy forsterkere brukes når warm-starter bilen. Garantien vil bli oppført med en gratis-erstatning periode og en forholdsmessig erstatning periode.
3

Besøk flere auto butikker. Sammenlign CCA, CA, og garantier for eventuelle batterier som er like i størrelse eller mindre med den positive terminalen ligger på samme hjørnet. Den beste nytt batteri for FVP batteri er en med en lik eller bedre garanti med lik eller større CCAS og CAS. Den totale størrelsen spiller ingen rolle så lenge det nye batteriet er lik eller mindre enn den opprinnelige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128978.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil