Hvor å låse opp en bil fra utsiden når nøkkelen i tenningen

Ingenting er mer frustrerende enn å gå tilbake til bilen bare å innse tastene er i tenningen og døren er låst. Avhengig av situasjonen , kan du ha flere alternativer for å hjelpe deg å låse opp bilen fra utsiden. Uansett , er det mulig å åpne bildøra , det bare kan ta lengre tid hvis du er uten de nødvendige verktøyene. Du trenger
Keyless entry eksterne
AAA medlemskap
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på " Lås opp" -knappen på nøkkelfri fjernkontroll. Selv om den første keyless fjernkontrollen er trolig knyttet til nøklene (som er i tenningen ) , du får vanligvis et sekund, og selv tredje settet når du kjøper bilen . Dette gjør at du kan låse bilen, selv med nøklene i bilen .
2

Kontakt AAA , hvis du er medlem . AAA tilbyr gratis tjeneste for å låse opp bildører , og med mange lokale instanser som gir AAA tjenesten ikke bør ta mer enn noen få minutter for et medlem å stoppe ved og låse opp bildøra .
3

Ring en tauing . Disse tjenesteleverandører tilbyr også muligheten til å låse opp bildøra . Selv om du må betale for tjenesten , kan du ikke har noe annet alternativ .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127687.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil