Hvordan vite når bakbremsene trenger utskifting

Brake reparasjon kan være en dyr og kostbar bil reparasjon hvis du venter for lenge. Betalende oppmerksomhet til noen av skiltene kan spare deg for tid og penger. Hvis du slipper bremsene for lenge uten reparasjon, kan du forårsake extensve skade. Bremser som er slitt ned for lavt kan heller ikke være i stand til å stoppe kjøretøyet, noe som resulterer i skader på deg eller noen andre. Lytt til ditt kjøretøy. Ta hensyn til de lukter, lyder, og visuelle indikatorer som varsler at noe er galt. Disse skiltene vil gi deg beskjed når bakbremsene trenger utskifting. Instruksjoner
en

Lytt til lyden av bremsene. Den mest åpenbare indikator dine bakbremsene må byttes er den knirkende som du hører når du trykker ned på bremsene. Denne støyen betyr vanligvis at bremseklossene har blitt slitt ned. På dette stadiet reparasjonen ikke er for dyrt. Hvis du venter for lenge, kan det hende du trenger å ha rotoren eller trommer erstattet. Den metallhus på bremseklossene kommer i kontakt med metalltønner som forårsaker friksjon mellom metallflater, og som resulterer i større brems reparasjon. (Se Resource 1)
2

Svare på tjenesten lyset i bilen. Noen biler med skivebrems pads har sensorer som utløser tjenesten lys på dashbordet (se referanse 2). Når tjenesten tennes i bilen er det en advarsel om at bilen trenger service så snart som mulig. Tjenesten lys er svært følsom, så problemet vil bli fanget tidlig. Du må svare på lyset og få bakbremsene sjekket. Når bremsene er reparert lyset må gå ut. Hvis lyset blir værende på du kan ha andre bil service problemer.
3

Sjekk din bremsevæske. Hvis du trykker ned på bremsene og føler de ikke svarer, kan bremsevæskenivået være lav. Legge bremsevæske vil ofte løse problemet. Hvis en stor mengde væske måtte byttes ut er det en god sjanse for at du har en lekkasje i en av front eller bak brems linjer. Rullestolen bør kontrolleres for en oljelekkasje.
4

Trykk ned på bremsepedalen for motstand. Ifølge Biler Direct, "Om master sylinder går dårlig, når du trykker ned på bremsepedalen, kan det gå på gulvet og tar lengre tid å stoppe bilen." The master sylinder er der bremsevæske er lagret og sendt til hver sylinder. Bremsevæske er det som gjelder kraft til bremsene foran, bak bremser, og trommer. En dårlig master sylinder ville avbryte væskens flyt inn i sylindrene forårsaker at du mister bremse motstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127383.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil