Anbefalt vedlikeholdsdose for en Mercedes

Janis Joplin kjent sang om som ønsker en Mercedes-Benz - en bil som illustrerer den materialistiske dimensjonen av den amerikanske drømmen. Når han først bygde det på 1800-tallet, Gottlieb Daimler begrenset salget bare til dem innflytelse i samfunnet. Nå, mange modeller av bilen er tilgjengelig for hvem har råd til det. Men inneha en måte en fast rutine på vedlikehold for å sikre at det fungerer til sitt maksimale evne. Deler

Når du skifter deler i en Mercedes, bruk kun deler skreddersydd for bilen. Mercedes-Benz USA sier å bruke olje, luft og drivstoff filtre designet utelukkende for bilen er mer sannsynlig å hindre skade på motoren. Originale deler er designet med den nøyaktige spesifikasjoner av kjøretøyet og vil sikre bedre langsiktig utnyttelse av bilen. Tidligere hadde bare forhandlere tilgang til disse delene, men nå et raskt søk på nettet avslører deres tilgjengelighet i mange legitime butikker. Shoppe rundt for å få en rimelig avtale.
Frontruten

Bruk vindusviskerne som er designet for å passe krumning og trykkpunkter frontruten. En Mercedes-Benz bil bruker vindusviskere laget spesielt for denne jobben. Viskere dårligere kvalitet kan være gjenstand for tidlig slitasje eller svikt og kunne gjentatte ganger strek og skade frontruten. Gode ​​arbeidsforhold vindusviskere er viktig, ikke bare for vedlikehold av frontruten, men for synlighet og sikkerhet formål når du kjører.
Vasking

Vask bilen regelmessig. Vaske med en Mercedes-Benz kjøretøy sjampo for å fjerne løse forurensninger som ikke har limt til lakkeringen er en ideell måte å holde bilen ren. Det er viktig å bruke Mercedes-produkter fordi oppvask eller andre bil-vask vaskemidler kan skade lakken på bilen. Etter skylling, må du bruke et pusseskinn eller en frotté håndkle til tørk. Bruk en Mercedes-Benz polish å beskytte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127263.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil