Hvordan endrer jeg tennpluggene på en Subaru Impreza WRX?

The Subaru WRX er en turboladet, firehjulstrekk sedan eller stasjonsvogn som har blitt umåtelig populær over hele verden og i Nord-Amerika. Den WRX har røtter godt forankret i motorsport takket være WRX suksess i off road rally. Det racing innflytelse på WRX har gjort det en rask, morsom å kjøre street bil. En del av en WRX er rutinemessig vedlikehold er utskifting av tennplugger. Dette kan gjøres på mindre enn en time med de riktige verktøyene. Du trenger
tennplugger
Socket sett og ractchet
Sett med socket utvidelser
Plug gapping verktøyet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Sjekk gapet på tennpluggen med tennpluggen gapping verktøyet. Fabrikkinnstillingen for WRX er 0,028 til 0,031 inches.
2

Kople batterikablene fra batteriet. Løsne braketten som holder batteriet ned. Ta ut batteriet for ekstra klaring.
3

Løsne og fjern de to festene som holder frontruten vaskemaskin reservoaret mot førersiden sjokk tårnet. Trekk ledningene som går til reservoaret og flytte reservoaret til siden. Løsne og fjern de to boltene som fester luftfilter snorkel til radiatoren støtte. Trekk forsiktig inntak snorkel ut av fender panel.
4

Løsne slangeklemmer som holder MAF vinkelslanger til luftfilterboksen og fjern slangen. Noter hvor de mindre vakuum-rør feste til luftfilterboksen og MAF vinkelslanger.
5

Fjern de to boltene som fester luften boksen til den nedre delen av rammen. Fjern luften boksen og sett den til side.
6

Finn de fire tenningen sløyfer på passasjersiden av motoren. Løsne mutteren som holder spoler til motoren og trekk coil og tennplugg oppstart av av tennplugger.
7

Løsne og fjerne tennpluggene med en Plugghetter. Skyv kontakten over pluggen og skru den mot klokken. Installer de nye tennplugger med Plugghetter og stram dem til 15 lb /ft med momentnøkkel.
8

Sett spolen og tennpluggen boot ved å skyve boot over toppen av tennpluggen. Sett på luftboksen på rammen med de to boltene. Installere MAF vinkelslanger til luft boksen og tilkoble eventuelle vakuumrør som ble frakoblet. Installere inntak snorkel i fender panel. Installere frontruten reservoaret. Koble til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127059.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil