Hvordan endre en viftereim på en Dodge Diesel

Skifte serpentine beltet på forsiden av Dodge Diesel motoren er rutinemessig vedlikehold som bør ikke bli neglisjert. Inspeksjon beltet regelmessig vil tillate deg å plukke opp på skade eller slitasje på beltet før du har et problem, slik at du ikke vil bli sittende på siden av veien. Hvis beltet har skader, for eksempel manglende deler, glass eller strenger hengende ut av det, er det tid for en ny. En ny Serpentine beltet kan kjøpes på Dodge forhandler eller de fleste auto deler butikker og kan endres i oppkjørselen hjemme med liten innsats. Du trenger
Wrench sett
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate den negative batterikabelen på begge batteriene. Fjern de negative kabler fra begge batteriene med en skiftenøkkel og sett dem til side.
2

Finn beltestrammeren på forsiden av motoren. Plasser en stikkontakt og skralle på bolten i sentrum av strammeren skivene. Drei strammeren mot klokken og fjern beltet fra reimskiver.
3

Plasser et nytt belte på skivene og la den gli over beltestrammeren skivene. Sakte slipper strammeren, slik at det å stramme beltet. Ingen ekstra regulering som våren i strammeren er satt opp for å sette den riktige spenningen på beltet.
4

Sett negative batterikablene på begge batteriene. Stram mutterne med en skiftenøkkel på begge batteriene.
5

Start motoren og visuelt kontrollere at beltet kjører riktig tvers av trinser og ikke sklir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125698.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil