Slik gjenoppretter Skyet Tilbake Glass i en Convertible

Plast konvertible bakvinduer som har vært utsatt for elementene kan tåke opp på grunn av oksidering, flekker, sollys falming og varme eksponering. Plast vinduer slutt mister sin smidighet (oljer og elastisitet), lidelse tørrhet og sprekker som resultat. Skyet rester på plast vinduer tilslører en driver synlighet, sterkt begrensende oppfatning og tilnærming av møtende eller passerende kjøretøy. Bileiere kan gjenopprette sine plast vinduer med tålmodighet og noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Oppvask såpe
Svamp
Butikk filler
Plastic vindu restaurering kit (valgfritt)
Plastic poleringsmiddel (grov, middels og fin-grade)
Emory papir eller slipende klut
Micro-fiber håndklær
Gummi hansker
bilvoks (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen og sette nødbremsen. Hev konvertible toppen og låse den på plass. Vask utsiden av glasset med såpe og vann, fjerne all smuss og skitt. Du kan også svamp av innsiden av vinduet. Buff begge overflatene tørre med en butikk fille.
2

Don dine gummihansker. Påfør rikelig av grov-klasse compound til Emory papir eller myk klut. Begynne ved en ende av vinduet, å legge press på overflaten med sirkulære bevegelser. Bøye fire fingre nedover med den ene hånden leverer et jevnt trykk over et lite overflateareal. Ikke bruk håndballen å presse mot overflaten. Middels trykk fungerer fint. Polere fra den ene enden til den andre og deretter tilbake igjen. Gjenta denne prosessen for innsiden av vinduet, men bruker mindre polering kraft.
3

Bruk middels grad av plast poleringsmiddel til å gjøre neste pasning over vinduet. Ikke vær bekymret hvis vinduet vises fogged og tåkete, dette er rester fra det sammensatte, noe som er naturlig. På dette punktet, vil du kunne se små riper. Konsentrer deg om å fjerne alle riper med denne andre pass, bruker middels trykk, sirkulære polering slag. Når du er ferdig (inne og ute), tørk så mye rester unna som mulig med en butikk fille.
4

Bruk den fine-grade sammensatt for den siste runden av polering. Se etter noen små riper du kan ha gått glipp med den siste pasningen. Dette trinnet vil begynne å fjerne den sammensatte rester. Hold polering i ett område til du ser noen åpenhet. Det kan være lurt å veksle mellom innsiden og utsiden av overflater for å fullføre en stor del. Tørk området rent med en butikk fille når du er ferdig. Bruk en mikro-fiber håndkle og buff hele overflaten (innvendig og utvendig) til du oppnår en klar glans.
5

Bruk bilvoks på innsiden og utsiden av vinduet hvis du vil ha ekstra beskyttelse mot vann og andre forurensninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126893.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil