Hvor å Endre bremselysene på en Honda Odyssey

Endre baklysene på din Honda Odyssey minivan krever fjerning av baklys forsamlingen til å få tilgang til lyspæren inne. Fjerning av forsamlingen tar svært liten tid og krever bare en stjerneskrutrekker til å fjerne. Hele prosjektet vil ta bare noen minutter å fullføre i oppkjørselen eller garasjen hjemme, sparer du en kostbar reparasjon regningen. Erstatning pærer for Honda Odyssey er tilgjengelig fra alle auto deler forhandler eller gjennom en Honda forhandler. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne den bakre lift gate på din Honda Odyssey og finn de to skruene langs den indre kanten av baklys montering. De er i det nedsenkede delen der forseglingen på heisen gate møter kroppen.
2

Fjern de to festeskruene med en stjerneskrutrekker og sett dem på et trygt sted. Ta tak i kantene av baklys bolig og trekk den rett mot deg, være forsiktig med å bryte tappene på den ytre kanten av forsamlingen.
3

Finn pære kontakten på baksiden av baklys forsamlingen. Vri kontakten mot klokken kvart-sving og trekk den rett ut av forsamlingen. Trekk lyspæren ut av stikkontakten og kast den. Skyv en ny pære inn i sokkelen, slik at den sitter helt i stikkontakten.
4

Sett pæren kontakten inn i baksiden av baklys montering og vri den med klokken en kvart-sving for å låse den på sted. Juster baklys forsamlingen med monteringshullene på kroppen og skyv den rett på plass.
5

Installer de to skruene i hullet på innenbords kanten av baklys montering og træ dem inn i kroppen . Stram skruene med en stjerneskrutrekker. Gjenta denne prosess på den motsatte side av van om nødvendig. Lukk heisen gate og slå på frontlys bryteren for å bekrefte baklysene fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126605.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil