Hvor å Endre Frostvæske i en Toyota Corolla

Kjølesystemet i din Toyota Corolla bruker en blanding av destillert vann og kjølevæske å slippe temperaturen i motoren. Systemet er regulert av termostaten, vannpumpe og radiator. Kjølevæsken vil plukke opp sedimenter og rust fra motoren, den skal tømmes og fylles på nytt ved behov for å oppnå optimal effektivitet. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2001 Toyota Corolla, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Drain bøtte
Flathead skrutrekker
Toyota ferdigblandet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Place et avløp bøtte under bunnen av radiatoren. Lokaliser draincock, et hvitt plasthylsen plassert på bunnen av radiatoren. Slå den mot klokken for å åpne den opp og la kjølevæsken å tømme fra radiatoren. Når den er tom, installere draincock.
2

Løsne slangeklemme som fester nedre radiator slangen til radiatoren med flat skrutrekker og trekk linjen ut av radiatoren for å la den renne ned i bøtta . Når kjølevæsken er tømt, må du installere linje ved hjelp av vanlig skrutrekker.
3

Åpne radiator cap på toppen av radiator og fylle radiatoren med Toyota ferdigblandet kjølevæske. Sett tilbake lokket og la motoren gå i 10 til 20 minutter med klimakontroll satt til høy varme.
4

Slå av bilen og la den kjøle seg ned i 20 minutter. Åpne radiatorlokket igjen og toppen av radiator med ekstra kjølevæske.
5

Sett radiatorlokket og åpne lokket på kjølevæske overløp reservoaret. Fyll den med kjølevæske før den når den svarte streken merket på siden av reservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126100.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil