Hvordan endre en serpentin belte i en Toyota Highlander

Den serpentin belte, en av de viktigste delene av en motor, er en enkelt belte som driver flere komponenter som er koplet til motoren. Hvis det slites ut, er det umulig å kjøre bil. Heldigvis kan du endre serpentine beltet på en Toyota Highlander med bare noen få standard verktøy. Du trenger
Pipenøkkel med en 10mm socket vedlegg
Skiftenøkkel
Diagram under panseret
godt opplyst område
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen i godt opplyst arbeidsplass og åpne panseret. La bilen avkjøles helt før du begynne å reparere. Legg på remmen diagrammet under panseret for å gi deg en visuell guide.
2

Fjern dekselet fra over dynamoen med skiftenøkkel.
3

Finn sekskantskrue i midten av generatoren. Sikkert plassere pipenøkkel på bolten og vri den mot klokken. Beltet vil begynne å løsne. Jo mer du slår mutteren, jo mer slakk må du fjerne beltet.
4

Trekk beltet ut av dynamoen og fortsette å fjerne den fra rundt de andre trinser. Spore trinnene mens du fjerner beltet, fordi du installerer den nye beltet er det motsatte av installasjonen.
5

Installer ny reim på dynamoen looping det på de andre trinser.
6

Trekk til bolten på dynamoen til beltet er semi stramt rundt hele pulleys.Guide beltet med den ledige hånden mens du strammer den slik at den ikke kommer av skivene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126029.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil