Slik service a Car Air Conditioner

Forstå klimaanlegg prosessen er å bli kjent med deler av air condition-systemet på bilen og hvordan hver av dem fungerer. Hvis du har kjørt i en bil uten en air conditioner, vil du oppleve en masse svette og føler seg innestengt. Det er på denne tiden at du vil ønske at du hadde fikset air condition enhet før det varme været begynte. Hvis luften i bilen din ikke fungerer, kan det hende du trenger en service jobb. Du kan be om hjelp fra en mekaniker, eller du kan gjøre det selv. Du trenger
fluorescerende fargestoff
Penn eller blyant
kjølemiddel
Eye verneutstyr
Vis flere instruksjoner
Process
en

Sjekk om kjølemediet R-134a lekker. Kjøp et fluorescerende fargestoff fra en auto-supply butikken, og legge den til i air condition-systemet for å finne ut om det er noen lekkasjer. Den kan ha instruksjoner om hvordan du bruker fluorescerende fargestoff. Hvis lekkasjen er dårlig, finner en av ventilene, og dytte et objekt som en blyant eller penn i det å ventil av trykket.
2

Slå på AC og sjekke kompressor under panseret av bilen. Hvis klimaanlegget i bilen din er på, er viften fungerer, men sentrum av skivene reagerer ikke, betyr det at clutchen til kompressoren har et problem. Dette kan være på grunn av et ledningsnett problem, brutt AC bryter i dashbordet, dårlig sikring eller AC system blir veldig lite kjølemedium. Air condition-anlegg i bilen har sikkerhet utskjæringer som kan stoppe kompressoren hvis det ikke er mye kjølevæske i systemet.
3 p Hvis du ser at bilen ikke kult, men ikke mye, det betyr at det er lavt trykk, og du må sette inn mer kjølemedium. Auto forsyne butikker selger kits med detaljerte instruksjoner. som kan fylle systemet. Også ikke overfylles, tenker at det vil forbedre ytelsen, tvert imot, det reduserer det
4

Bruk vernebriller når du sjekker for lekkasjer.. Hvis du fjerner noen kjølemiddel (olje), kan det være mulig at noe av det kan renne ut. Så ikke glem å tørke av oljen. Systemet vil ha lett olje i den. Hvis du slippe ut noe kjølemedium, være forberedt på å tørke litt olje av ting i nærheten.
5

Skift kjølemiddel som du har i bilen din med HC12a.This er bedre resultater enn vanlig R-134a eller R12 (brukt i eldre biler).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125030.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil