Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

95 Chevy Silverado Specs

Ikke en hel masse innovasjon gikk inn i lastebilen utforming fra Chevrolet kjent som Silverado. Faktisk har modellen effektivt bodde den samme gjennom 2010, med en original og fantasiløs navnet på 1500 og med Chevy Silverado være en lavere-end versjonen og GMC Sierra er en oppgradert modell av den samme lastebilen. Størrelse Spesifikasjoner

Tidlige modeller av Silverado lastebil reflektert i 1995-versjonen ble kategorisert som et halvt tonn i full størrelse pickup lastebil. Disse var lette lastebiler i design og ble tilbudt i flere dør pakker (todørs liten cab, tre-og fire-dørs utvidet hytta, og en hengslet firedørs mannskap hytte). I tillegg hadde lastebilen sengen selv tre alternativer også med en standard produksjon seng (78,7 inches), en kort seng (69,2 inches) og en utvidet seng (97,6 inches).
Motor Kapasitet og Transmission

Silverado pakken tilbys en V6-motor bygget rundt en Vortec 4300-modell, en V8-motor med samme design, og heavy-dreiemoment V8 Vortec 5300 motorblokken. Motorene ble oppgradert for ekstra styrke i senere modeller gitt ut fem år senere. Selv om diesel versjonene var mulig, hadde de vanligste produksjon elementer en 5.0-eller 5.7-liter vanlig bensin motor kombinert med en fire-trinns automatisk girkasse. Bakhjulsdrift var kjent som en C1500, og firehjulstrekk var kjent som en K1500.
Safety Ratings

sikkerhet testing folk var ikke fornøyd med Silverado design. Faktisk, med front krasj rangeringer fra virkninger tester Chevrolet mønstret kun bestått samlet poengsum på "marginal". De fattige klasse grunner skyldtes svak ramme integritet og en floppe rundt av driveren (rolle spilt av en crash test dummy). Som sagt, crash test dummy ikke posten betydelige skader i testene, var så den endelige konklusjonen uavgjort på sikkerheten til Silverado.
Resultater over tid

Den Silverado hadde klart å overleve tidens tann. Mens det gjorde lider minnes om bruk av bestemte oljefilter, eierne synes å ha vært fornøyd med påliteligheten av lastebilen. De fleste av de gode anmeldelser tendens til å bli assosiert med sterkere motor V8-modellen snarere enn økonomien V6-versjonen.
Eier Satisfaction

Eiere generelt syntes å ha vært fornøyd enn livet av lastebil modell. Mens det er en og annen klage for lekkasje, indikerte 80 prosent av brukerne rapporterer i en undersøkelse at de ville kjøpe bilen igjen får sjansen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99016.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller