Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hva er et kjøretøy VIN ?

En av de første spørsmål å besvare når du kjøper bil forsikring , registrerer et kjøretøy eller gjør et kjøretøy historie rapporten er : "Hva er det VIN ? " Det eneste gruppen av tall kan virke som det er nøkkelen til bilens identitet . Egentlig er dette sant: " VIN " står for " Vehicle Identification Number . " Formål

Dette serienummeret er festet til bilen på fabrikken , og identifiserer bilen etter merke , modell og produksjonsår . Den inneholder også informasjon om motor, girkasse , opprinnelige farge og andre alternativer . Hver bil og lastebil har en unik VIN, og tilsynsorganer bruke den til å positivt bekrefte bilens statistikk . I tilfeller av biltyveri , er VIN avgjørende for utvinning, og produsentene kan bruke VIN å spore og bekrefte garanti og tilbakekalling reparasjoner.
Plassering av VIN

på biler bygget etter 1981 , består VIN av 17 bokstaver og tall. Det kan finnes flere steder på bilen : en frankert metallplate som er festet på toppen av dashbordet på venstre foran ( synlig gjennom frontruten ) , og et klistremerke på førersiden dørkarmen er de vanligste slike steder . VIN er også oppført på et kjøretøy tittel og registrering , og er noen ganger stemplet på motoren og på andre interne kroppsdeler. Noen eiere vil ha VIN etset på glass og andre kroppsdeler for ekstra beskyttelse mot tyveri .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79603.html

Previous:
Next:

bil History