Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan få VIN bekreftelse

The Vehicle Identification Number lagrer informasjon om bilen inkludert noen rapporterte reparasjoner utført. Denne identifikatoren består av en serie av 17 bokstaver og tall i ulike kombinasjoner og funnet på flere steder på et kjøretøy. For å sikre at kjøretøyet er riktig og ikke stjålet, verifisere VIN gjennom flere pålitelige kilder. Kontrollere identifikasjonsnummer omfatter undersøkelser nummeret innhentet fra kjøretøyet og dekoding det å sikre at det samsvarer bilens informasjonsdisplay Instruksjoner
Finn VIN
en

Finn VIN for ditt kjøretøy. Se gjennom frontruten på dashbordet fra førersiden av bilen. Du vil se VIN vises i øvre venstre hjørne av dashbordet. Hvis det ikke er der ser på bilens brannmur (inne i motorrommet), på innsiden av sjåføren eller passasjeren dør panel, stammen, radiatoren støttebrakett, venstre indre hjulbuer eller rattstammen.

2

Noter VIN på et stykke papir. De tre første sifrene er verden produsentens identifikatorer. De neste seks sifrene er bilens beskrivelse delen. De siste åtte sifrene er bilens identifikator delen.
3

Gå til en nettside som utfører en VIN sjekk. Flere er tilgjengelig på nettet inkluderer CarFax, Alton-tallet, DecodeThis og mer.
Alton sin VIN Sjekk Digit Kalkulator
4

Gå til Alton hjemmeside og klikk "Alton sin VIN Sjekk tall" til åpne spørringen.
5

Oppgi VIN nummer i "VIN å beregne Digit For" tekstboksen.
6

Klikk på "Do Beregninger"-knappen for å vise resultater.
CarFax
7

Gå til CarFax nettstedet.
8

Skriv inn VIN i "Start søk" tekstboksen .
9

Klikk på "Get Your CarFax"-knappen for å utføre VIN sjekk og se resultatene.
VIN Inspection
10

Besøk den lokale Department of Motor Vehicles eller DMV for ditt område.
11

Be om å få en VIN inspeksjon av kjøretøyet. En ansatt i DMV vil da avgjøre om VIN for bilen matcher tittelen eller et annet eierskap dokumentasjon.
12

betale fastsatte avgifter for inspeksjon, om nødvendig. Dette kan variere fra $ 5 til $ 10, på tidspunktet for offentliggjøring. Enkelte stater kan gjøre dette gratis.
13

Behold en kopi av inspeksjon sertifikat for dine poster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79597.html

Previous:
Next:

bil History