Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan å be om en Auto Title

An auto tittelen er et dokument som gir bevis for eierskap av en bil . Auto titler er registrert med Department of Motor Vehicles i staten der kjøretøyet er registrert. Skaffer seg en kopi av kjøretøyet tittelen er en enkel sak å kontakte ditt lokale avdelingskontor og gi korrekt dokumentasjon og bevis på identitet . Detaljene for å få en tittel litt forskjellig i hver stat , men hele prosessen er den samme. Instruksjoner
en

Besøk din lokale avdeling kontor for å få en søknad om et duplikat tittel. Fylle ut søknaden ved å gi dine personlige opplysninger, som navn og postadresse . Merke, modell , år og kjøretøy identifikasjonsnummer på bilen er også nødvendig .
2

Gi din legitimasjon og den utfylte duplikat tittelen forespørsel. Hvis du har betalt av noen heftelser på bilen din, må du ta med lien tilfredshet papirene til kontoret .
3

Betal for duplikat tittelen. Avgifter varierer fra staten som gjør akseptert former for betaling. Avdelingen kontor som du besøker vil råde deg hvor lang tid det vil ta før du får en kopi av duplikat tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79596.html

Previous:
Next:

bil History