Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan finne informasjon om VIN Numbers

The VIN, eller kjøretøy identifikasjonsnummer, er unik for hver bil. Amerikanske bilprodusenter begynte stempling identifisere tall på biler og til og med bildeler på midten av 1950-tallet. På begynnelsen av 1980-tallet, kreves det amerikanske Department of Transportation at hvert kjøretøy i USA bli tildelt en 17-sifret kjøretøy identifikasjonsnummer. I dag at VIN kan brukes til å spore et kjøretøy fra fabrikken til skraphandleren. Det er også verdifull informasjon om en VIN at en potensiell kjøper trenger å vite hvordan du skal bruke når du handler for brukt bil. Du trenger
Papir
Blyant
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN ved å se gjennom utsiden av kjøretøyet er frontruten på førersiden nedre hjørne. VIN er en 17-sifret kombinasjon av bokstaver og tall stemplet på plate som er naglet fast til kjøretøyet. Registrere VIN på et stykke papir med en blyant og ta papiret med den innspilte VIN til en datamaskin.
2

Åpne en nettleser og gå til http://www.autoinsurancetips.com/decoding -your-vin. Dette vil åpne en informasjonsside kalt autoinsurancetips.com der tegnene funnet på VIN kan tydes.
3

Identifiser de tre første bokstavene i VIN. Opplysningene i disse tre første tegnene identifiserer opprinnelsesland, produsent og enten hvilken type kjøretøy eller delingen av produsenten.
4

Identifisere tegn fire til ni for å bestemme de enkelte attributtene til kjøretøy som karosseri stil, motoren og /eller overføring at produsenten brukes for å identifisere kjøretøyet. I biler produsert i Nord-Amerika, er det niende tegnet det som kalles et kontrollsiffer. Kontrollsifferet bekrefter VIN nøyaktighet.
5

Identifiser året bilen med den 10. tegnet i VIN.
6

Identifiser anlegget at bilen ble satt sammen med 11th karakter.
7

Identifiser enkelt bil identifikator ved å bruke tegn 12 gjennom 17. Disse tallene er tildelt et kjøretøy som det ruller av samlebåndet av anlegget som ble identifisert av karakter 11.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79598.html

Previous:
Next:

bil History