Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bil History >> Content

Hvordan lese VIN på en Mercedes ML320

All produksjon biler laget for salg i Amerika har en Vehicle Identification Number, eller VIN, som identifiserer dem. VIN nummeret er ikke bare et tilfeldig serienummer. Det er mer tilsvarer en DNA-tråd. Lære å lese koden vil gi deg et vell av informasjon om din Mercedes MI320. Det kan også åpne opp et vindu som lar deg søke i bilens historie hvis du kjøpte den brukt. Du trenger
VIN nummeret til Mercedes MI320
Vis flere instruksjoner
en

lest de tre første bokstavene i VIN nummer. Dette er verdens Produsentens identifikasjon. Det første tegnet identifiserer land hvor Mercedes ble produsert. De fleste Mercedes solgt i Amerika ble laget i Amerika, Tyskland og Canada. Det andre tegnet i VIN vil identifisere produsenten. På en Mercedes, bør dette alltid være en "D." Det tredje tegnet identifiserer typen Mercedes det er, spesielt en MI320.
2

Les tegn fire til åtte. Dette er koder som vil fortelle deg attributter av bilen som opprinnelig produsert, for eksempel kropp stil, motortype, modell og serie nivå blant andre attributter. Hva disse tallene betyr variere mellom ulike produsenter, så du må se spesielt på Mercedes-dekoding for å forstå hva de betyr på MI320 din.
3

Vis den niende karakter. Dette er et kontrollsiffer som produsenter og regulerende tjenestemenn kan bruke til å bekrefte riktigheten av de første åtte tegn.
4

Undersøk tiende karakter. Dette identifiserer modellen året av din Mercedes. Dette er spesielt nyttig når du kjøper en brukt bil, som det tillater deg å bekrefte at det året bilen er representert av selgeren.
5

titt på den ellevte tegnet. Dette identifiserer anlegget på som din MI320 ble produsert. Dette er en annen av de tallene som har forskjellige betydninger, avhengig av produsenten, så du må bruke en bestemt Mercedes dekoding nøkkelen til nøyaktig identifisere produksjonsanlegg.
6

Sjekk tegn 12 gjennom 17. Dette kalles Vehicle Identifier seksjon og er en ren serienummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-history/79593.html

Previous:
Next:

bil History