Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne eier av en bil Når Tittel Er Lost

Når tittelen på en bil som har gått tapt, finne eieren kan virke som en skremmende oppgave. Selv om det kan ta litt leg arbeid fra din side, er det mulig å finne eieren. Du trenger
License plate numbersVIN numberMoneyIdentification
Vis flere instruksjoner
en

Skriv ned nummerskilt på bilen. Grundig sjekk tallene å være sikker på at det er ingen forglemmelse. Se på toppen av registreringsnummeret for å finne ut tilstanden der den er registrert.
2

Skriv ned bilens kjøretøyet identifikasjonsnummer. Disse tallene er etset inn i bilens dashbord, og er synlig fra utsiden. Men hvis tallene ikke er synlige, er de også på en etikett festet til sidepanelet på førersiden dør.
3

Kontakt Auto eller sjekk CarFax og kjøpe en full historie rapport av kjøretøyet. Rapporten gir ikke adressen til personen, men navnet, registrering dato og tittel nummer er tilgjengelig. Den gjennomsnittlige kostnaden for en hel historie rapporten er $ 29,99.
4

Record tittelen nummer og besøke din lokale Department of Motor Vehicles å utføre et søk på eieren. Et gebyr kan ilegges, avhengig av plasseringen. For sikkerhets skyld er ikke alle av eierens informasjon tilgjengelig, med mindre du var utsatt for en hit og kjøre eller ulovlig salg, eller er imponerende en lien på eiendommen. Hvis dette er tilfelle, vil du bli henvist til politiet å innhente denne informasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78795.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende