Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er en Finders Fee med å kjøpe en bil ?

Når du kjøper en bil , er en finnerne gebyr en kostnad som er betalt til ny eller brukt bil megler, hvis du fullfører du transaksjon med en. For gebyret , forhandler megler på dine vegne for å få best mulig avtale. Funksjoner

meglere kan tilby noen form for ny eller brukt bil , så lenge de har de rette forbindelser med forhandlere og auksjoner .
Fordeler

en megler er en erfaren forhandler, som er i tråd med gjeldende markedsforhold. En megler kan gi forhåndsprising og minimere mengden av pruting nødvendig å kjøpe en bil.

Typer

finnerne gebyr kan være et bestemt beløp belastet av megleren , eller det kan være lik en prosentandel av kjøpesummen av din nye bil .
Misforståelser

The finnerne gebyr ikke alltid betales direkte til megleren . Hvis du besøker en bilforhandler for å plukke opp bilen din, kan det samle finnerne gebyr med betalingen og videresende den til megleren .
Warning

En forbruker handle for en brukt bil har massevis av prisinformasjon tilgjengelig via internett . Forbrukeren kan være i stand til å gjøre selvstendige undersøkelser for å forhandle frem en god pris , unngå finnerne gebyr helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78639.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende