Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil Zero Down Med Konkurs & Repo på en Credit Report

Du har hatt bilen siden du var en førsteårsstudent på college. Det har vært med deg gjennom de gode tidene og de dårlige tider. Det er ingenting du elsker mer enn den bilen. Dessverre trenger bilen en ny girkasse, dekk og en radiator. Det er tid for en ny bil. For de med god kreditt, kjøpe en ny bil er lett. For resten av dere, kjøpe en ny bil er en problemfri, spesielt hvis du noen gang har gått konkurs. Hvis det er tilfelle, vil du ikke være i stand til å kjøpe en bil uten å sette penger ned. Men det er fortsatt flere alternativer. Du trenger
Job
Pay spire
Utility bill
Kreditt rapporten
Vis flere instruksjoner
en

Vær realistisk om lånebeløpet hvis du absolutt må sette ned noen penger. Banken eller forhandler gir lånet bryr seg ikke hvorfor du måtte erklære konkurs. De vil bare være opptatt av repo i kreditt-historie. Dette vil føre til forhandleren eller banken for å være forsiktig med å utvide deg en stor sum penger. Hvis du må sette ned et innskudd, satt et beløp som du vet vil få deg en anstendig bil.
2

Show forbedring i kreditt-historie. Mange ganger banker og forhandlere vil bare se på den samlede kreditt score. Forklar situasjonen din. Vis dem at kreditt-score har blitt stadig bedre siden du har å betale kreditorer i tide.
3

Finn en forhandler som spesialiserer seg på "dårlig kreditt" eller "ingen kreditt" , billån. Se etter bilen mange som har "på mye" finansiering eller ha en "kjøpe her, betaler her" alternativet. Disse mange har ikke noe problem å forlenge en bil lån av to grunner. For det første vil de belaste deg høyere rente, som i det lange løp gjør mer penger for dem. Dernest, hvis du ikke foreta betalinger, vil de bare komme å ta bilen tilbake og selge den til noen andre. Det er egentlig ingen fare for forretningene med mindre du er helt vraket bilen.
4

Bestem hvor mye du trenger for en ned betaling, hvis noen. Husk at kreditt-historie ikke troverdig, så du må kanskje legge penger ned, selv om det er bare å oppveie de høye rentene. Hvis du kjøper en ny bil, prøv å sette ned 20 prosent. Bare 10 prosent er nødvendig for bruktbil kjøp, så hvis du kjøper en brukt bil for $ 5000, vil en $ 500 innskudd nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78576.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende