Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Design en bil Showroom

I tillegg til å inneha banebrytende design og et lass med komfortable møbler, må et utstillingslokale ordnes å behage innfall av selv de mest glødende vanskelig kunde. Mens i det siste kan du komme unna med noen banke opp gamle pulter sitter ved skinnende nytt metall i utstillingslokalet, nå må du vurdere fordelene ved elementer som lekeområder for barn, Wi-Fi og mer. Du trenger
Arkitekt
Interiørarkitekt
Lekeplass
Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
Å gjøre en Home Away From Home
1

Du trenger aldri en ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk, og ingen steder er dette mer sant enn når du arbeider med en kunde ønsker å kjøpe en bil. En bil utstillingslokale (enten ny eller brukt) skal ikke bare vise fremtredende modeller (alle ulåst som du ikke vil at kunden tenker de ikke er til å stole på), men det bør også ha en ryddig, åpen planløsning slik at kjøperen ikke føler seg fanget.
2

Ingen liker å kjøpe en bil fra lav mann på totem pole, og ingenting sier at høyere enn en mann eller kvinne som arbeider i en bås. Når du utformer utstillingslokale sikre at alle har et kontor, men bruke glassvegger der det er mulig å skape et åpent og luftig følelse.
3

Kundene er også interessert i å se enten deres eller andre biler får betjent. Mange high-end luksus forhandlere har installert windows inn i tjenesten garasjen slik at kundene kan se hva mekanikerne gjør til sine biler. Dette etterlater andre ting å vurdere, som for eksempel den nødvendige håndheving av en kleskode for mekanikk angående renslighet og et "nei banne" regelen.
4

Når en person kjøper en bil fra en bilforhandler transaksjonen er sjelden slutten av ditt forhold til denne kunden, som bilen må bringes tilbake for service og vedlikehold problemer. Som sådan, må det være et rent kunde venter lounge for service kunder sammen med slike bekvemmeligheter som Wi-Fi-tilkobling og en lekeplass.
5

Bygg din showroom ut av glass vil også bidra til en bil forhandler spare penger på strøm som det lar varmen fra solen til lettere inn i bygningen. For varme sommermånedene, se inn stilige persienner eller kanskje et klimaanlegg drevet av solcellepanel på taket. Dette vil også spare mye penger på strømkostnadene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78421.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende