Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil uten penger eller kreditt

Kjøpe en ny eller brukt bil kan være vanskelig hvis du ikke har en god kredittvurdering og svært lite penger. Dine sjanser for å få en auto lån også minke hvis du har en negativ kreditt historie eller ingen i det hele tatt. Det finnes alternativer, men at hjelpe deg å kjøpe en bil uten penger eller kreditt. Instruksjoner
en

Finn en bil som du ønsker å kjøpe. Brukte og sertifisert pre-eide kjøretøy er de beste alternativene i motsetning til splitter nye biler siden brukte de er rimeligere.
2

Finn en co-signataren for en auto finansiering lån. En co-signataren bør være en person med en god kreditt stående som vil bli godkjent for en auto lån, foreldre, søsken og slektninger kan brukes. Når du bruker en co-signataren å kjøpe en bil, vil co-signer kreditt bli anmeldt.
3

Besøk forhandler som har den bilen du ønsker å kjøpe. Forhandle med salgssjef på pris og forklar at du skal bruke en co-signataren for et billån. Hvis du ikke har en co-signataren, det er lån som kan oppnås for personer med dårlig kreditt, og noen forhandlere spesialister på disse typer auto finansiering avtaler, men renter og gebyrer kan være svært høy. Signere noen kjøper og auto finansiering papirene som er nødvendig for å fullføre salget.
4

Tilby forhandleren din nåværende bil som en trade-in forskuddsbetaling for den nye bilen hvis du har en bil. Ved hjelp av din nåværende bil som en forskuddsbetaling unngår å måtte sette ned noen penger når du kjøper den nye bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78423.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende