Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan å beregne prisen en forhandler betaler for en ny bil

Takket være Internett, er ny-bil forhandler pris ikke lenger et mysterium eller en hemmelighet. Faktisk kan du finne ut nøyaktig hvor mye en forhandler betalt for en bil - også kjent som faktura prising - bare ved å besøke Edmunds hjemmeside. Gjør du det gir deg mer forhandlingsmakt, bidrar til å sikre at du får verken for lavt eller for høyt av et tilbud. Bestem fakturabeløpet for den nye bilen du har tenkt å kjøpe, og sørg for at du beregner riktig pris basert på de alternativene du ønsker. Instruksjoner
Veiledende Priser
en

Gå til produsentens hjemmeside for å prise ut din nye bil. Gå direkte produsentens hjemmeside kan du nesten bygge bilen med de alternativene du ønsker. På denne måten er du sikker på å slå opp riktig fakturabeløpet.
2

Klikk på "Bygg et kjøretøy", eller et alternativ merket på samme måte fra produsentens hjemmeside. Les om standard kjøretøy alternativer og endre modeller nivåer, om nødvendig.
3

Velg ditt kjøretøy pakker. For eksempel, navigasjon, skinn eller oppvarmede seter er allment tilgjengelig for nye biler. Legg merke til at å legge noen pakker kan kreve at du kjøper andre. På noen modeller, for eksempel, kan du ikke legge navigasjon uten å velge top-of-the-line modell med skinn og soltak.
4

Skriv ned eller skrive ut det ferdige produkt informasjon med alle alternativer inkludert . Holde informasjonen nyttig når du ser opp fakturaen prising.
Faktura Priser
5

Gå til Edmunds nettsted for å få tilgang til faktiske markedsverdien verktøyet. Velg året, merke og modell av bilen du ønsker. Klikk på "Go".
6

Velg modell nivå. Mange produsentens tilbudet flere. Referere din MSRP informasjon med opplysninger om kjøretøyet, om nødvendig. Ta hensyn til overføring alternativene og velge det riktige (automatisk eller manuell) for det nivået du ønsker.
7

Klikk "Pris med Options" fra neste side for å fortsette å legge de alternativene du finner på produsentens webside.
8

Klikk eventuelle alternativer fra listen som du vil legge til. Selv om Edmunds nettstedet ikke be deg om å legge til flere produsent-nødvendige pakkene, bør du har din informasjon hendig å sikre at du velger alle nødvendige alternativer (se punkt 1).
9

Velg farge fra drop-down menyen på slutten av alternativene delen. Klikk på "TMV Priser Report" skriver en anmeldelse av faktura prising. Dette er hva forhandleren betalte for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76723.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler