Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en ny bil før en depresjon treff

Kjøpe en ny bil er en viktig beslutning som innebærer vurderer dine økonomiske, fysiske og andre prioriteringer og behov. Økonomi spiller en stor rolle i noen store kjøp så det er viktig at du gjør den riktige avgjørelsen når du kjøper en ny bil og prøver å oppnå dette før en depresjon treff. Instruksjoner
en

titt på økonomien. Du må først ha en idé om en depresjon kommer. Hvis økonomien er i resesjon for mer enn et år en depresjon kan komme. Se for fortsatt jobb tap, inflasjon og en nedgang i BNP. Dette kan peke mot en depresjon og signalisere tiden for å kjøpe en bil er for hånden hvis du ønsker å kjøpe en før depresjonen treff.
2

Vurdere din økonomi. Din inntekt kan endre seg uventet så ikke anser dine kortsiktige inntekter. Se på dine sparepenger, aksjer og finansielle stabilitet. Vurder om en ny bil ville være fordelaktig og nødvendig.
3

Søk etter avtaler. Se på forhandlere og bil nettsider (se Ressurser) for tilbud og avtaler blir satt på av de store auto selskaper. Sommeren og slutten av året pleier å være når spesielle salg og insentiver er satt ut. I en lavkonjunktur flere tilbud vil trolig være tilgjengelig for å få flere folk interessert i å kjøpe biler.
4

Snakk med mange forhandlere og prøve å forhandle med hver enkelt av dem å komme til en pris som du vil. Ikke basere prisen på hva du kan ha på en månedlig betaling, men på en samlet pris. La én forhandler og snakke med andre, la hver forhandler vet at du snakker med flere forhandlere. Hvis du har penger til å ha råd til bilen og god kreditt, la forhandlerne vet. De vil lukte et salg, og virkelig ønsker å lande den.
5

Ha et åpent sinn på flere forskjellige biler og være villig til å ta det beste tilbudet. Plukk det beste tilbudet og la hver forhandler vet hva din beslutning vil være, og du vil sannsynligvis få telleren tilbud. Det vil være et punkt der en forhandler ikke kan eller ikke vil gå videre for et salg. Være tålmodig for å komme til det punktet og akseptere det beste tilbudet du kan få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76392.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler