Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte spicket Foring

En stuss foring er en del på alle typer biler. Det er den bronse glidelager i den veivakselen som bærer nesen av girkassen inngangsaksel for å gi riktig innretting av clutch-disk. En stuss (noen ganger feilaktig omtalt som "spicket") foring er viktig for veivakselen i en bil for å fungere ordentlig. Når du skal bytte ut en stuss foringen, er det nødvendig å matche opp den gamle med en ny en for å sikre riktig foring er installert. Du trenger
5/8-inch metall stang
Hammer
Oil
bunnpanne
Grease
Punch
Vis flere instruksjoner

1

pop panseret og finn stuss foringen i veivakselen av bilen. Sett inn en 5/8-inch metallstang inn foringen som allerede er installert på veivakselen og slå det med en hammer. Det hydrauliske trykket vil presse foringen ut av boringen.
2

Hell en flaske med olje inn i en bunnpanne eller annen beholder og suge den nye bronse foring i olje i 24 timer. Dette vil bidra til å smøre den og gjøre for enklere montering av stuss foringen.
3

Hell en liten mengde fett på det området der den gamle stuss foringen ble fjernet fra. Ikke la det sitte for lenge. Begynne å installere foringen rett etter du har brukt fett.
4

Place stussen foring der den gamle var og skyv 5/8-inch metallstang inn foringen. Sett en dor på toppen av stangen og tvinge den ned på plass med en hammer. Slå fast med hammer og trykke foringen ned på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75714.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair