Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

'86 Mustang Feilsøking

The 1986 Ford Mustang er en drivstoff -injisert , åtte sylindret motor . Den produserer ca 200 hestekrefter og er tilgjengelig med en fire - trinns automatisk eller fem- trinns manuell girkasse . Motorer kan det oppstå problemer med dette eldre modell Mustang som kan holde motoren fra riktig å starte og kjøre . Dødt batteri

Sjekk ut batteriet hvis de 1986 Mustang ikke vil starte. En enkel måte å fastslå hvorvidt batteriet er dødt er ved å prøve å sette på lysene eller slå radioen på . Hvis begge er reagerer og bilen vil ikke starte, sjekk batteritilkoplingene , prøv jumpstarting bilen eller bytter batteri .
Fuel Filter

Skift drivstoffilter hvis lysene og radio fungerer , men bilen er fortsatt ikke vil starte. Drivstoffet filteret bør byttes hver 50 000 miles . Hvis ikke, kan drivstoff filter bli tett og hindre gass inn injektorer .
Gamle /No Gas
p Hvis bilen ikke har vært kjørt i mer enn et år , kan problemet være gammel bensin i tanken . For å teste , prøve å kjøre motoren med eter . Sett eteren inn i spjeldhus og se om motoren starter og fortsetter å kjøre . Hvis motoren fortsetter å gå , er ikke problemet med gassen i tanken. Så enkelt som det høres ut, være sikker på at det er gass i tanken. Hvis ikke, legg nytt drivstoff og prøv igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75308.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair