Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Reparere og installere Pontiac Sunfire drivstoff sprøytebrukere

The Pontiac Sunfire er en kompakt bil, produsert av Pontiac 1995-2005. Denne bilen bruker Pontiac J-plattform, og har en firesylindret 2,2-liters motor med sekvensiell innsprøytning. Hver sylinder har sitt eget drivstoff injektor, som leverer drivstoff under trykk til sylinderen på en presis sekvens. Drivstoff sprøytebrukere er generelt ikke repareres, så reparasjonen består av skifte ut defekte injektorer. Du trenger
Stikknøkkel satt
Shop håndkle
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

koble kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel for å unngå utslipp av drivstoff under installeringen av injektorer. Åpne lokket på bensintanken for å avlaste trykket i tanken.
2

Wrap en butikk håndkle rundt drivstofftrykket porten på drivstoff rail å suge opp drivstoff lekkasjer. Koble en drivstoff trykkmåler til drivstofftrykket port og plassere den frie enden av trykkmåleren er blø slange inn i en bensinkanne. Åpne ventilen på trykkmåleren for å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Koble drivstoff trykkmåler fra drivstofftrykket port.
3

Koble uttaket resonator til luftfilteret med en pipenøkkel. Løsne drivstoff linjer fra drivstoff rail og koble fra de elektriske kontakter for drivstoff sprøytebrukere. Koble til festeboltene for drivstoff rail og fjern drivstoff rail fra topplokk.
4

Slipp holderklemmen på injektorer og fjerne drivstoff sprøytebrukere fra drivstoffet rail. Fjern O-ringene fra drivstoffet injektoren og kast dem.
5

Monter de nye O-ringer til injektorer og fest drivstoff injektoren klipp. Installer drivstoff sprøytebrukere inn i de tilsvarende kontaktene på drivstoff rail så de elektriske kontaktene vender oppover.
6

Juster injektorer med sine respektive topplokk porter og installere drivstoff rail til topplokk. Stram holderne for drivstoff rail til 89 tommers-pounds med en momentnøkkel.
7

Fest de elektriske kontaktene til drivstoff sprøytebrukere. Koble Drivstoffslangene til drivstoff rail og koble sugeslangen til drivstoff trykkregulator. Installer utløpet resonator for luften renere med en pipenøkkel.
8

Koble kabelen til minuspolen. Slå på tenningen i to sekunder for å trykksette drivstoffsystemet. Slå av tenningen og sjekk for drivstofflekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74834.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair