Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer Yamaha Bolt på Saddlebags på en 2007 Yamaha Road Star

Yamaha introduserte Road Star å konkurrere om cruiser markedsandeler med Harley-Davidson. Harley oppdaget for lenge siden at den største fortjenesten i bransjen var i tilbehør, etter salg. Saddlebags er så grunnleggende for motorsykkel at det kan være fornuftig å gjøre dem standardutstyr på de fleste kryssere, men de er ikke standard på de fleste Harleys. Yamaha modellerte sin etter-salg markedsføring på Harley-tallet, så folk som kjøper en Road Stars også nødt til å kjøpe poser. Road Star eiere kan få samme stil poser som Harley-eiere kan. Posene er ikke utskiftbare mellom de to merkene, men installasjonen er i utgangspunktet den samme mellom Road Stars og Harley Softails. Du trenger:
Bolt-on saddlebags
metriske skiftenøkler og stikkontakter
Metric hex fastnøkkel
Ratchet
Tråd locker
Lommelykt
Vis mer Instruksjoner

en

Identifiser fender trim på begge sider av bakskjermen. Stikk hånden inn i bakskjermen og føler for bakskjermer trim nøtter. Ikke alle Road Stjerner har nøtter.
2

Legg ut og inspisere alle deler og maskinvare som fulgte med salveskene. Les instruksjonene. Noen saddlebags kommer med rammer som du bolt til fendere. Du bolt poser til disse rammene. Noen poser kommer med braketter som erstatter fender trim. Andre vesker bolt direkte til bakskjerm.
3

Arbeid på den ene siden om gangen, skru ut bakskjermen trim med en skralle eller fastnøkkel og fjerne det. Hvis trim er festet med både bolter og muttere, bruk en fastnøkkel til å bremse den mutteren inne i fender. De fleste Road Stars bruke hex-bolter for å feste fender trim, så bruk en sekskantnøkkel til å fjerne denne bolten. Erstatte fender trim med noen rammer eller braketter følger med salveskene. Alle motorsykler vibrere, så sørg for å bruke maksimal styrke tråd locker på alle boltene.
4

Bolt, klipp eller fest saddlebag til fender, ramme eller monteringsbrakett. Gjenta på den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74717.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair