Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Astro 4,3 Engine

Fjerne 4.3L motor fra en Astro van er et utfordrende prosjekt som bør bare forsøkes av en erfaren hjem mekaniker med en dyktig medhjelper. Finn en fast og stødig underlag som vil støtte van på stands og la motoren heise å rulle lett. Sikkerhet bør være ditt første bekymring. Plasser aldri noen del av kroppen din under bilen eller motor som er støttet av bare en kran eller jekk og alltid bruke en solid støtte stand. Du trenger
Komplett bil mekaniker verktøyet sett, standard og metriske
dreneringspannen
Tags eller tape
Engine heise
Floor jack
Jack står (2)
Large tre blokker
Engine står
Utility håndklær og rengjøring forsyninger
sikkerhetsutstyr, inkludert et brannslukningsapparat
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Tømme kjølevann inn i en beholder for gjenbruk eller resirkulering. Ta av motordekselet fra innsiden av bilen ved å fjerne skruene under panseret, dashbordet nedre forlengelse og støtte stengene deretter slippe de to låsene.
2

Fjern panseret, grillen, lykter, radiator støtte bukseseler , horn, hette låsmekanisme og alt annet som skal forhindre fjerning av radiatoren og derved også motoren i å bli trukket gjennom gitteret åpningen. Dette inkluderer radiator og vantene, klimaanlegg kondensator og luftfilter. Koble fra radiator slanger og fjerne radiatoren med sine støtter og liksvøpet.
3

Koble drivstoff linjer. Den v6 motoren har konstant blø så ingen spesiell fremgangsmåte er det nødvendig å avlaste trykket. Vær forberedt på å rydde opp eventuelt sølt drivstoff. Hvis ikke allerede har gjort, kobler overføring kjøligere linjer og rydde opp eventuelt sølt væske. Merke og koble fra alle vakuum linjer og ledninger tilkoblinger. Kople fra gass, cruise control og eventuelle andre kabler fra motoren.
4

Fjern servostyring pumpe, slik at slangene koblet. Ta av air condition kompressor. Bruk tau eller wire for å støtte den om nødvendig. Ikke koble fra noen del av air condition-systemet; bare legge komponentene til side. Fjern overføring peilepinnen så fall utstyrt.
5

Hev van med et gulv jack og støtte den på bukker. Fra under bilen, koble eksos manifolder fra eksosrøret, fjerner du dekslet, bjelle husboltene og startmotoren. Unbolt torque converter fra flex plate og spankulere stenger. Fjern motorfestet bolter og muttere. Støtt foran girkasse med gulvet jack.
6

Fest en motor heise til Heis plater på motoren, og løft motoren litt og trekk den litt forover. Hvis det er nødvendig, har en medhjelper skille momentomformer fra motoren med en stor skrutrekker eller lirke bar. Pass på at hjelperen er ute av veien før du fortsetter. Fortsett å trekke og løfte til motoren er klar av kjøretøyet. Forsiktig satte motoren i tre blokker eller en motor stativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74432.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair