Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik reparerer en hydraulisk jekk

En hydraulisk jekk er et viktig verktøy for alle bilmekaniker. Det er ingen erstatning for den allsidige løfteevne som kommer fra å ha en god hydraulisk jekk. Men når man ikke klarer det kan la deg i stand til å heve et kjøretøy som trenger reparasjon og ute av stand til å fullføre arbeidet. Heldigvis er det et par ting du kan prøve selv først å fikse hydraulisk jekk før du sender den bort for en kostbar og langvarig reparasjon. Du trenger
Flathead skrutrekker Vis
hydraulikkvæske
Cloth
Mer Instruksjoner
en

sammenligne vekten av bilen til kapasiteten på jack . Kapasiteten på jack er vanligvis skrevet på jack eller dokumentasjonen som fulgte den da den var ny. Vekten på bilen er skrevet på en tallerken på førerdøren søyle.
2

Utvid stempelet ved å pumpe den opp eller ved å åpne utløserventilen og trekke den opp med hånden. Når du trekker stempelet ut, se for noen bindende. Når den er trukket helt ut, sjekk det nøye for eventuell skitt av strø som kan skade forseglingen på vei ned. Sjekk forseglingen på bunnen av stempelet for noen klyper eller kutt som kan tyde på en lekkasje.
3

Åpne oljebeholderen cap. Det er vanligvis den høyeste hetten på jack og kan kreve en flat skrutrekker for å åpne. Oljenivået skal være 1/4 tomme under hullet. Topp det hele med hydraulisk væske etter behov og sett på lokket.
4

Luft jack ved å åpne utløserventilen og kraftig pumpe håndtaket. Lukk utgivelsen vale og pumpe jack til full høyde, og deretter åpne utløserventilen og la den komme ned igjen. Gjenta denne prosessen til jack når maksimal forlengelse.
5

Forsøk å løfte bilen igjen. Hvis kontaktene er fortsatt ikke løfte riktig, så kan det være pumpen og du bør ta det med til en autorisert verksted for en pumpe erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74403.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair