Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Vil en Defekt Knock Sensor Årsak Engine Vibration?

The knock sensor er en komponent i motoren på bilen utviklet for å oppdage press nivåer. Det er i nærheten av stemplene eller inntak manifold og fungerer som en lytter enhet av former fordi den registrerer vibrasjoner. Dataene som den registrerer sendes til bilens datamaskin for å fastslå om motoren fungerer effektivt, eller om det er behov for å justere tenning timing. En defekt sensor kan forårsake motorproblemer og resultere i motor knock. Motor Knock

Engine banker er en lyd motoren produserer når trykket er brukt på gasspedalen hvis brensel /oksygen blandingen eksploderer for fort inne i en forbrenningsmotor. Hvis tidspunktet for forbrenning er av, kan tennpluggene eller stempler skrangle og motoren kan begynne å riste og resultere i en hul knocking støy kalt motor knock. Noen ganger vil det høres ut som mer av en rangle. Dette kan skade motoren og føre til dårlig drivstofføkonomi, akselerasjon problemer og andre motor-relaterte problemer.
Hvordan en Knock Sensor Hindrer Engine Knock

knock sensor viktigste komponent er et piezoelektrisk element. Den har en kveil viklet rundt og en ledning som forbinder sensoren direkte til bilens datamaskin. Når sensoren vibrerer, det sender elektrisk strøm gjennom ledningen til datamaskinen, som deretter tolker lesing. Sensoren fungerer som en lytter enhet og er inne i motoren ved inntak manifold eller stemplene. Det registrerer trykket inne i motoren. Vibrasjonen at den registrerer omdannes til spenning som sendes deretter til datamaskinen, som deretter kan endre motoren timing tilsvarende for å unngå at motoren banke og holde det knirkefritt.
Repair og erstatning
p Hvis knock sensor begynner å svikte, reparere det er egentlig ikke mulig og vil sensoren må byttes. Det kan ta mye tid og en mekaniker skulle gjøre det for deg hvis du ikke er veldig kjent med motoren fungerer. Noen modeller har knock sensor lagret inne i motorblokken og kjølevæsken måtte tømmes som resultat. Se i bruksanvisningen for de nærmere på motoren fordi sensoren må også strammes til eksakte spesifikasjoner. Hvis det ikke er det, vil det være for følsomme for vibrasjoner og skade motoreffekt eller det kan ikke fungere i det hele tatt.
Flere fordeler

Noen knock sensorer er også designet for å hjelpe motoren i å nå topp ytelse ved å få motoren helt opp poenget med å banke og deretter ringe ned litt for å holde den like under knock punkt. Dette resulterer i større kraft og akselerasjon fra bilen din. Knock sensor hjelper også din bil maksimere drivstoffeffektivitet og kan spare deg for penger på gass når den fungerer som den skal.
Skade Knock Sensor

Følg bilens instruksjoner om hvilken type gass for å sette i, fordi feil oktan kunne påvirke knock sensorens ytelse sammen med resten av motoren. Sensoren er veldig følsom for vibrasjoner, så hvis du setter i en ny en, være ganske forsiktig med det, fordi hvis det faller, er det svært sannsynlig å bryte regelrett og ikke funksjon. Selene som beskytter sensoren kan noen ganger få tørket ut og sprukket fra ekstreme værforhold, og dette kan tillate fuktighet å sive inn sensoren og føre den til kort. En mekaniker kan kjøre en test på sensoren for å avgjøre om det er riktig moment og fungerer korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71574.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair