Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Brems økte Arbeidet med Turbo Cars

Hvis du noensinne har lurt på hvordan kraften du øve på en bremsepedal gjør et kjøretøy som veier tusenvis av pounds faktisk stoppe , er dette rollen som en brems eller vakuum booster i en turboladet auto --- eller enhver annen bil som har en. Identifikasjon

Prinsippet design, funksjon og drift av en brems booster er ikke annerledes i en turboladet bil enn de er når den brukes oa standard motor modell. Det eneste tilfelle hvor forskjellige mekanismer , anordninger eller kriterier kan være involvert er med hensyn til en dieselmotor. En alternativ pumpe kan være nødvendig i dette tilfellet.
Funksjon

I motsetning til vanlige bremsesystemer , strøm bremser bruke plater som trenger supplerende strøm for å fungere. En brems booster er en dual -kammer enhet med en sentral membran. Når bremsepedalen er engasjert , fyller ett kammer med luft og i den andre, er vakuum kraft hentet fra motoren . Dette presset på mellomgulvet aktiverer master sylinder gjennom en push -rod , og dermed skape den ekstra kraften for bremsesystemet .
Hensyn

I noen tilfeller kan en person prøver å manipulere brems booster funksjon for å forbedre effekten eller makt levert av turbolader . Dette anbefales ikke , og hvem som helst endre produksjonen utformingen av en booster gjør dette på egen risiko .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62076.html

Previous:
Next:

auto Bremser