Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan legge til en Leaf Helper Spring for en 1997 Toyota Tacoma

De bladfjærer på en 1997 Toyota Tacoma holder bakenden på linje, og også gi støtte for vekten bæres på baksiden av kjøretøyet. Når baksiden av lastebilen er under tung last, kan de bladfjærer ri hardt, med masse bumping rundt. For å løse dette problemet, kan du installere en hjelper våren på din leaf spring pakke, som vil hjelpe til med å bære tyngre last. Disse kildene er vanligvis billig, og kan også monteres på under en time med grunnleggende verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
3/8-inch momentnøkkel
Helper leaf spring kit

Vis flere instruksjoner
en

Løft baksiden av Tacoma bruke jekken og sette bukker under akselen. Ta av bakhjulene med dekket jern.
2

Place hjelperen blad på toppen av den bakre delen av bladet våren, orientert slik at de bøyde endene på våren er pekte opp. Slipp de U-boltene fra settet over endene av hjelperen blad, og deretter montere den flate platen på den andre enden av U-bolten. Løst bolt det på plass med hendene.
3

Stram boltene på U-boltene med 3/8-inch skralle og socket. Trekk til boltene til 45 ft /lbs med 3/8-inch momentnøkkel. Installere en ekstra bolt på hver mutter på u-bolt for sikkerhet, og trekk den på plass med 3/8-inch momentnøkkel, momenttrekking det ned til 45 ft /lbs.
4

Sett bakhjulene på aksler med dekk jern. Senk Tacoma off av stands med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61764.html

Previous:
Next:

auto Bremser