Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en sta Pitman Arm

The pitman armen på noen eldre biler kobler styringen boksen til styringsgruppen kobling. Denne arm er festet til boksen ved en spline gear. Som bilen blir eldre, kan rust og korrosjon bygge opp på den riflede gear og få den til å smelte sammen til styringsgruppen boksen. Få av pitman arm kan bli vanskelig å gjøre, men det er ikke umulig hvis du bruker de riktige verktøyene og ha litt tålmodighet. Du trenger
Jack
Jack står
1/2-inch skralle og socket sett
1/2-inch breaker bar
Spray gjennomtrengende olje
Needle-nese tang
Pitman arm avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten på bilen med jekken og deretter sette bukker under rammen. Lokaliser Pitman arm, som er på førerens side av rammen og koplet til bunnen av styre-boksen. Spray penetrerende olje rikelig over girakselen på pitman arm, prøver å sikte spray så det går mellom pitman arm og styringen boksen.
2

Fjern splinten på kuleleddet koble styring kobling til Pitman arm med nebbtang. Skru ut bolten på kuleledd med 1/2-inch skralle og socket og fjern pitman arm fra styringsgruppen kobling.
3

skru fra hverandre bolt på bunnen av pitman arm med 1/2-inch skralle og socket. Installer Pitman arm avtrekker på pitman arm. Stram opp Pitman arm avtrekker med 1/2-inch skralle og socket, og om nødvendig bruke 1/2-inch breaker bar å få ekstra dreiemoment på avtrekker om nødvendig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61729.html

Previous:
Next:

auto Bremser