Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Definisjon av Linje Kjedelig

Linje kjedelig - også kalt "align " kjedelig - er en motor maskinering prosess som etablerer helt rett boringer for veivaksel og kamaksel hus ( også kjent som tunneler eller saler ) . Det er den mest avgjørende skritt i "blue - utskrift" en motorblokk . Grunner for Linje Boring

tunneler eller saler, som veivaksler og kammer roterer i , må være rett for å unngå skader . Hvis kabinettet ikke er rett , vil det føre til den roterende del for å bøye /Flex for hver omdreining . Dette er en vanlig prosedyre i motoren ombygging . Etablering riktig sveiv center -line er kritisk siden andre maskindeler prosesser er basert off den linjen.
Hvordan det gjøres

Veivaksel boringer er nøye målt for riktig diameter og innretting . Når den ikke er innenfor anbefalte toleranser , er en motorblokk plassert i et innslag og en lang kjedelig bar med en kutter drives gjennom hele lengden av boringene å fornye retthet og rundhet .
Finalen honing

kjedelig ( kutting) prosessen er den første av to trinn . Kjedelig blir boringene til en omtrentlig grov- dimensjon. Bore honing er en mye mer presis prosess som bruker steiner i stedet for kuttere til ferdig - size boringene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61077.html

Previous:
Next:

auto Bremser