Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Trouble Kode 34 på en 1988 Chevy

I 1980, introduserte General Motors On-Board Diagnostics en. Dette var deres første pålitelig, fullstendig datastyrt system. De tidligste modellene brukte datamaskinen til å endre forgasseren drivstoff. Dette systemet var feil utsatt og i midten av 1980-tallet GM forlatt carburetion helt og distribueres bensininnsprøytning. Fra begynnelsen GM benyttes følere, hvorav den ene er en manifold absolutt trykksensor, eller MAP sensor. Dette er kanskje den viktigste sensoren på grunn av den direkte effekten det har på motorytelsen. Under OBD-en æra, hvis MAP sensor mislyktes, ble det tildelt feilkode nummer 34. Instruksjoner
en

Finn MAP sensor på kjøretøyet. I løpet av de elektronisk styrte forgasseren år sensoren var plassert inne i kjøretøyet. Det var en kombinasjon sensor kalt MAP-BARO sensor - BARO stående for barometertrykk. Dette forandret seg med injeksjon av drivstoff og MAP sensoren ble en enkelt enhet som er montert på motoren. Siden den måler vakuum, vil den ha en vakuumslange festet, sammen med en tre-leders plugg. Det er små, rektangulære og svart.
2

Inspiser sugeslangen kommer til sensoren. Mange ganger slangen vil kollapse eller utvikle hull. Dette vil føre til alvorlige motor drivstoff problemer. Bilen kan ikke starte i det hele tatt hvis slangen er skadet, eller det kan starte og ikke tomgang, eller starte og lukten av rå drivstoff. Vær helt sikker på at slangen er i topp stand, siden dette er den direkte kommunikasjon mellom motoren og datamaskinen krets.
3

Sjekk kontakten som plugges inn i sensoren. Disse er kjent for å svikte og faktisk smuldre fra hverandre på grunn av varmen. I dette tilfelle er at all kommunikasjon til datamaskinen tapt. Datamaskinen sender en referansespenning til sensoren på en av de ledninger, typisk fem volt. De to andre ledninger er et bakken og variabel motstand ledning. Motstanden stiger og faller som vakuum øker og minker. Dette endrer verdien bestemmer drivstoff økning eller nedgang. Utskifting kontakter som er tilgjengelige på auto deler butikker. Hvis det er noen skader på dette viktige kontakten, må den skiftes.
4

Bytt MAP sensor. Denne sensoren er meget pålitelig og vanligvis problemet er forbundet med slangen eller kontakten. Det kan derimot være defekt. Til tider datamaskinen krets vil mislykkes og maskinen vil være feil, eller ledningene mellom datamaskinen og MAP sensor kan være mistanke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60874.html

Previous:
Next:

auto Bremser