Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Test en GM HEI Distributør for Spark

General Motors High Energy Ignition (HEI) distributør dateres tilbake til tidlig på 1970-tallet og er fortsatt populære i dag. En årsak til dens popularitet er det bred anvendelse av motorer det kan installeres på, spesielt begunstiget av ytelse entusiaster. En annen er at en enkel, ett-leder oppkobling fullfører den elektriske kretsen krav. Dette distributør er godt støttet av deler "produsenter. Testet den for gnist krever en trinn-for-trinn prosedyre med sikkerhet i tankene. Et velfungerende HEI distributør kan rutinemessig produsere opp til 80.000 volt. Du trenger
tennpluggtester
Test lys
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft spenning til forhandleren. På siden av fordeleren er en plug-in mottaket som vil ha en tykkvegget, rød ledning festet til den. Den store måleren er nødvendig for å produsere med høy spenning på kravene til tennpluggene. Sondere denne ledningen med en jordet test lys mens tenningsnøkkelen er slått på. Lyset bør lyst glød. Hvis det ikke er spenning, er tenningslåsen eller tilhørende ledningsnett defekt.
2

Ta en tennplugg ledning fra en tennplugg og sett proppen med en tennplugg tester. Tennpluggen tester (tilgjengelig på de fleste auto deler butikker) vil ha en krokodilleklemme. Clip denne til motoren metall - ikke plast - og har en assistent dra motoren rundt. Nøye observere tester og se om det er en gnist som blinker i syklusen med motoren som den skrur over. Hvis det ikke er gnist og det er 12 volt som går til distributøren, test for motor eller distributør svikt.
3

Fjern distributør cap og inspisere rotoren mens en assistent skrur motoren . Dersom rotoren ikke beveger seg, er det innvendig mekanisk svikt i motoren eller distributøren. Hvis rotoren beveger seg, er det elektronisk krets svikt i fordeleren som må repareres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60833.html

Previous:
Next:

auto Bremser