Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer de skivebremser foran på en 1994 Geo Prizm

The 1994 Geo Prizm er utstyrt med skivebremser foran. Platen bremseklossene er lukket inne i bremsekalipere, som er montert på brems rotorer. Når sjåføren presser på bremsepedalen, skyver bøylen platen bremseklossene mot de bevegelige bremseskiver. Dette er den viktigste prosessen som stopper 1994 Geo Prizm. Bremseklossene må byttes før de slites ned til Slitasjeindikatorene stede inne bremseklossene, ellers kan rotorene bli alvorlig skadet. Du trenger
hjulmutternøkkel
Hydraulisk jekk
Sikkerhet står
Stor flat skrutrekker
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen socket kit
Liten tau
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park i 1994 Geo Prizm på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen.
2

Løsne alle de slepe nøtter fra førersiden og passasjersiden forhjulene.
3

Jack foran slutten av 1994 Geo Prizm opp. Place sikkerhet står under rammen jernbane, på begge sider av Prizm. Plasser sikkerhet står i nærheten av baksiden av hver forhjulet kupé å holde vekten av Prizm, senk deretter Prizm på sikkerhet står og la den oppjekkbare.
4

Fjern lug nuts fra førersiden og passasjersiden forhjulene. Fjerne hjulene og legg dem flatt, bort fra arbeidsområdet.
5

Flytt til førersiden forhjulet og løsne bremsen caliper fra bremse rotoren. Dette kan gjøres ved å skyve flat skrutrekker inn i den lille åpningen på toppen av bremsekalippernes. Lirk den ytre bremsekloss mot bøylen sylinderen til sylinderen er helt inne i bøylen boliger.
6

Fjern de to lysbilde pin bolter fra baksiden av bøylen med 3/8-inch skralle og en stikkontakt. Lysbildet pin boltene er de to viktigste boltene som monteres målepunktet på bøylen braketten.
7

Trekk bøylen fra siden av rotoren, deretter henge bøylen forfra våren eller fra fronten spankulere med stykke tau eller en strikk stropp.
8

Ta ut bremseklossene fra de små metallklips. Også fjerner eventuelle andre bremseklossens tilbehør fra målepunktet.
9

Plasser de nye pads sammen med de små metallklips inne bremsekalippernes, sammen med annet tilbehør, og deretter skyve bøylen, sammen med de nye putene rygg, på siden av bremsen rotoren.
10

Skru de to lysbilde pin boltene tilbake til baksiden av bøylen og trekk til med skralle og socket. Skyv hjulet tilbake på navet og skru til mutrene på hjulet studs. Trekk til hjulmutrene til hjulet spinner.
11

Flytt til fronten passasjersiden hjul og følger de samme beskrivelsen ovenfor for å erstatte bremseklossene. Når du er ferdig skifter ut bremseklossene på begge forhjulene, sveiv motoren og pumpe på bremsepedalen inn og ut et par ganger til sete elektrodene til riktig avstand fra de bremseskiver, slå av motoren
12

Jekk opp fronten av Geo Prizm og fjern sikkerhet står. Senk Prizm til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58150.html

Previous:
Next:

auto Bremser