Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en termostat i en 2001 KIA Sephia

Termostaten i en 2001 Kia Sephia motor er ansvarlig for å kontrollere når kjølevæske strømmer inn eller ut av motoren. Når kjølevæsken når en viss temperatur, åpner det opp og lar kjølevæske kan strømme mellom radiator og motorblokken. Når den går ut, kan det enten holde åpent eller lukket, uansett, kan resultatet bli en overopphetet motor. Erstatte det tar ca 30 minutter. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement termostat og pakning
pakning skrape
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Påse at motoren er helt kald før arbeider på motoren. Deretter plasserer renne pannen under radiator. Åpne petcock på basen og la ut ca 1 liter kjølevæske.
2

unbolt termostathuset fra fronten av motoren ved bruk av 3/8-inch skralle og socket. Kjølevæske vil øse ut på dette punktet, så vær klar for det, og tar sikte på slangen mot renne pannen hvis mulig. Fjern termostaten og termostaten pakningen.
3

Rengjør alle paring flater på motoren og termostathus med pakning skrape. Deretter installeres en erstatning termostat i huset, med termostat orientere på samme måte som den opprinnelige. Deretter installere pakningen og termostathuset på toppen av det. Bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket.
4

Åpne radiatorlokket og fyll radiator med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Slå på bilen og la den gå i 15 minutter mens interiøret varme er satt på "høy" posisjon. La bilen avkjøles i en time, deretter legge noen ekstra kjølevæske nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60258.html

Previous:
Next:

auto Bremser