Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre CV Halfshaft på en 1998 Honda Accord

Fronten halfshafts på en 1998 Honda Accord er designet for å rotere med overføringen, og cv ledd festet til hver ende av halfshaft tillate dem å flytte opp og ned med suspensjon. Disse cv ledd kan gå ut av plassen, og hvis de gjør det, så det halfshaft vil til slutt mislykkes. Selv om du kan bare erstatte CV joint, er det ofte rimeligere å skifte ut hele halfshaft forsamlingen fra Accord. Dette bør ta en time eller så å gjøre per side. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Drensvannsoppsamler
plast klubbe
3/8-inch skralle og socket sett
Hex-head socket set
Needle-nese tang
1/2-inch skralle og socket sett
J krok
Fastnøkkel sett
Replacement halfshaft montering
Replacement husmann pins
Replacement girolje
snuse bar
Vis flere instruksjoner
en

Trekk av hjulkapselen eller midten cap på rattet. Løsne de fremre hjulet slepe nøtter med dekk jern. Løsne den fremre spindelmutteren i midten av hjulet ved hjelp av 1/2-inch skrallen og hylsen. Sett på parkeringsbremsen, og deretter løft opp fronten på bilen med jekken og sette den på bukker. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern.
2

Sett avtappingspannen under overføringen av bilen og ta ut bunnpluggen på bunnen med 3/8-inch skralle og socket og en hex-head socket. Unbolt spankulere gaffel fra bunnen av spankulere med 3/8-inch skralle og socket, deretter skru ut spankulere gaffel fra nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Trekk gaffelen ut av forstillingen.
3

Ta ut splinten ut av den nedre kontroll arm kuleledd hjelp av nål-nese tang, så unbolt og skille den nedre kontroll arm fra styringsgruppen knoke. Trekk styringsgruppen knoke ut fra halfshaft montering, og trykk midt på halfshaft ut av knoke med plast hammer. Lirke halfshaft ut av girkasse med brekkjern og ta halfshaft bort fra Accord.
4

Sett inn det nye halfshaft forsamlingen i girkassen, og sett manøvrere styringsgruppen knoke på den andre enden og koble knoke til den nedre kontrollarmen kuleledd. Bolt nedre kontroll arm til knoke med 3/8-inch skralle og socket, deretter installere en ny låsesplint.
5

Monter strut gaffel tilbake i forhjulsoppheng og spankulere med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Reinstallere spindel mutteren på utsiden av akselen med 1/2-inch skralle og socket. Installere hjulene med dekk jern.
6

Senk Accord av jack står med dekk jern. Stram spindel mutteren igjen med 1/2-inch skralle og socket. Pop panseret og finn overføring peilepinnen som har en gul håndtak. Trekk ut peilepinnen og fylle sendingen med riktig mengde og type overføring væske for Accord din, noe som vil endre seg avhengig av om du har en manuell eller automatisk girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59012.html

Previous:
Next:

auto Bremser