Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre et Rear Spring i en Ford Taurus

The Ford Taurus var en populær bil da den ble innført i 1980, og dens popularitet holdt ut inntil banen ble nedlagt i begynnelsen av 2000-tallet, bare for å bli brakt tilbake igjen på utgangen av tiåret. De eldre Taurus modeller har en tendens til å ha slitasje problemer, for eksempel utslitte bak fjærer. Når disse kildene går ut, vil bilen begynne å henge på baksiden, og du vil løse ri kvalitet. Heldigvis er det en enkel løsning. Du trenger
Jack
Jack står
1/2-inch skralle og socket sett
Mallet
Replacement fjærer
Vis flere instruksjoner
1

Løft opp Taurus, ved hjelp av jack, og plassere den på bukker. Sørg for at bilen er sikker før du krype under den.
2

Plasser jack under aksel, og løft det opp til den akkurat berører aksel selv. Dette kommer til å støtte akselen slik at den ikke faller ned plutselig når du kobler de bakre sjokk på Taurus.
3

Crawl under bilen, og skru fra hverandre støt fra aksel med 1/2-inch skralle og socket. Bruk hammer for å banke sjokk av sine kjøretøyer. Senk deretter jack sakte til fjærene dekomprimere og faller ut av lommene.
4

Installer erstatning fjærer på toppen av akselen, og løft opp akselen med den oppjekkbare til fjærene berører øvre mounts. Når de er på plass, bolt nedre støt tilbake på plass ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket.
5

Løft bilen opp fra jack stands, ved hjelp av jack, og plasser den tilbake på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60098.html

Previous:
Next:

auto Bremser